Suroviny
Porce: cca 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 508 kJ / 2 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 304,53 g |
Tuky | 156,52 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 7,43 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Moje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 48 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 1 hodinou
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 1 hodinou
Snadný štrúdl
Ivace před 1 hodinou
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 1 hodinou
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso,
varene veprove,
pasta vařeného vepřového masa,
vařené vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
vepřové maso,
recepty z vařeného vepřového masa,
pikantní vepřové maso - recepty,
vařene maso vepřové,
co z vařeného vepřového masa,
vačené vepřové maso -solit vodu-?,
cesnekove vařené vepřové maso,
suchá marináda na vařené vepřové maso recepty,
zavřít maso varene,
pikantní čínské vepřové plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
paprika,
podravka,
česnek,
pepř,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
feferonka čerstvá
Komentáře (2)
Utáhnutí popatlaného masa do alobalu a uložení do lednice na pár hodin mi přijde lepší volba než ponechání volně na tácu....
Proč do toho "kecám" ? No protože tohle mají rády i dámy