Suroviny
Porce: cca 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 508 kJ / 2 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 304,53 g |
Tuky | 156,52 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 7,43 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Moje poznámka
Vepřové vařené maso v pikantní pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rDzw
Nejnovější recepty
Bublanina s kokosovými meruňkami
Přidáno před 45 minutami
Mini dortíčky s broskví
Přidáno před 1 hodinou
Zeleninový krém s česnekovými krutonky
Přidáno před 3 hodinami
Rýžový salát s majonézou
Přidáno před 4 hodinami
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno 27. 6. 2025 15:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronová babeta
Dantes30 před 56 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Lithira před 1 hodinou
Bramboračka
Yrian před 1 hodinou
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 3 hodinami
Karbanátky
Bomber před 3 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 4 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
TondaJ před 5 hodinami
Nekynuté škvarkové tyčky
Kalenka10 před 6 hodinami
Kynutý knedlík
Bigharvik před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso,
varene veprove,
pasta vařeného vepřového masa,
vařené vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
vepřové maso,
recepty z vařeného vepřového masa,
pikantní vepřové maso - recepty,
vařene maso vepřové,
co z vařeného vepřového masa,
vačené vepřové maso -solit vodu-?,
cesnekove vařené vepřové maso,
suchá marináda na vařené vepřové maso recepty,
zavřít maso varene,
pikantní čínské vepřové plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
paprika,
podravka,
česnek,
pepř,
zelenina kořenová,
koření nové koření,
feferonka čerstvá
Komentáře (2)
Utáhnutí popatlaného masa do alobalu a uložení do lednice na pár hodin mi přijde lepší volba než ponechání volně na tácu....
Proč do toho "kecám" ? No protože tohle mají rády i dámy