Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 096 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,40 g |
Tuky | 1,03 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 98,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oškrábeme a vaříme cca 5-8 minut. Po této době slijeme a necháme chvíli stranou.
Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme. Krok 2: Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..
Mezitím rozmixujeme (nasekáme) půlky rajčátek s olivovým olejem, kapkou oleje ze sušených rajčat, jarní cibulkou, lístky bazalky, osolíme a opepříme. Krok 2: Tuto směs smícháme s brambory a necháme cca 20 minut stranou. Připravíme lanšmítu, který nakrájíme na plátky. Brambory, obalené sosem, vložíme dokola kulaté pečící nádoby a do středu pečící nádoby s brambory vložíme plátky lanšmítu. Zbylou směs poklademe na brambory a pečeme dozlatova..
Zveřejněno 31. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkY8
Moje poznámka
Tomatovo-bylinkové brambory, pečené v jedné nádobě s luncheon- meat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zkY8
Nejnovější recepty
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 1 hodinou
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 1 hodinou
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 2 hodinami
Fazolky na slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos s pomerančovým kuskusem
Přidáno před 2 hodinami
Lokše plněné zelím a kuřecím masem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 7 minutami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 56 minutami
Macecha řezy
vikinka09 před 58 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 1 hodinou
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 2 hodinami
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 3 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 3 hodinami
Kokosovo-kefírová buchta
kit731 před 5 hodinami
Penne s kuřecím masem a listovým špenátem
ajavkuchyni před 5 hodinami
Bábovka s povidly
Kratule před 5 hodinami
Tématické fráze:
pork luncheon meat-recepty,
zapečený lanšmít,
zapečené brambory s lančmítem,
recepty z lančmítu,
luncheon meat recepty,
recepty z luncheon meat,
luncheon s bramborem
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
olej ze sušených rajčat,
pepř,
cibulka jarní,
rajče cherry,
bazalka čerstvá,
luncheon meat konzerva
Komentáře (1)