Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 653 kJ / 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,89 g |
Tuky | 1,10 g |
Vláknina | 12,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,85 g |
Postup přípravy
Nezapomeneme odstranit skořici a nové koření. Přisolíme, je-li třeba. Krok 3: Pokud byste vařili s klobásou, pak ji nakrájejte na kolečka a vložte hned do pánve, ještě před jablkem.
Byť je tam dost fazolí, doporučila bych přesto čerstvý chléb nebo suché topinky.
Zveřejněno 19. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z rajčat k masu, plněným paprikám i klobáse - rychlé jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3OE
Moje poznámka
Omáčka z rajčat k masu, plněným paprikám i klobáse - rychlé jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3OE
Nejnovější recepty
Cizrna na italský způsob
Přidáno před 4 hodinami
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno před 22 hodinami
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno 8. 9. 2025 06:02:58
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mléčný řez
Tajemnost před 1 minutou
Pečená švestková povidla
DenaDena před 31 minutami
Hrušková povidla
Helmutt před 32 minutami
TRIO-buřt-brambor guláš
Conta před 34 minutami
Hruškový kompot
sakal13 před 1 hodinou
Cuketový perník
radbastim před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
renatalonginova před 2 hodinami
Nadýchané kefírové lívance
Markeeta před 2 hodinami
Žampionovo-koprová omáčka
1.Ditouche před 2 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
1.Ditouche před 2 hodinami
Tématické fráze:
omáčka z uzených rajčat
Suroviny:
cibule,
pepř mletý,
olej olivový,
rajče,
omáčka italská,
fazole,
koření nové koření,
jablko,
skořice,
omáčka sojová,
kapie,
máslo,
Komentáře (1)