Postup přípravy
Krok 1: Koleno sous vide prohnané udírnou.
Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.
Koleno vykostím, dám do vakuovací folie, potom zaliji marinádou a dám do mrazáku, dokud marináda neztuhne.
Zavakuuji a dám vařit deset hodin na 80 stupňů. Nechám vychladnout, uložím do lednice. Podle potřeby vyndám, koleno ovážu provázkem a šup do udírny, vyhřáté na 80 stupňů, na dvě hodinky.
Je to lahoda, lepší koleno jsem nejedl. Marináda, jakou kdo má rád Já dělám ze surovin výše uvedených.
K tomu křen, dobrý chleba a štěstí je na světě.
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno sous vide z udírny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMnm
Moje poznámka
Koleno sous vide z udírny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zMnm
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 15 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 23 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno 14. 10. 2025 11:38:37
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 38 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 51 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 4 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 18 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 20 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
koření,
paprika sušená sladká,
pepř drcený,
kečup pikantní,
česnek,
koření krkovička s česnekem,
omáčka sojová,
bobkový list,
koření nové koření
Komentáře (5)
Jsme tu jen jednou ,ale tohle budu určitě zkoušet víckrát