Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 960 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,79 g |
Tuky | 1,26 g |
Vláknina | 5,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,98 g |
Postup přípravy
Do zárezov votrieme prelisovaný cesnak, celé prsia posypeme majoránkou a soľou, dobre ich votrieme do mäsa. Necháme 30 min odstáť. Krok 2: Potom prsia vložíme do pekáčika, podlejeme vínom a zakryté na 170°C pečieme. V polovici pečenia prsia otočíme a opäť zakryté pečieme. Krok 3: Mäkké mäso otočíme späť, zakryjeme, rúru vypneme a necháme mäso ešte cca 10 min postáť. Až potom vyberieme a krájame na porcie. Podávame so zemiakmi a zeleninou, príp. šalátom.
Zveřejněno 28. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsíčka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGVX
Moje poznámka
Kachní prsíčka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGVX
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 2 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 6 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 6 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 6 hodinami
Suroviny:
majoránka,
česnek,
pepř,
sůl,
víno bílé
Komentáře (3)