Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 113 576 kJ / 27 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 939,02 g |
| Tuky | 2 114,97 g |
| Vláknina | 23,78 g |
| Cholesterol | 5,08 g |
| Sodík | 53,87 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 76,75 g |
Postup přípravy
Přidáme všechno koření, důkladně promícháme, cca 20-30 minut a dáme do lednice.
Druhý a třetí den důkladně mícháme opět cca 20-30 minut. Krok 3: Nakonec narazíme do střev a necháme pověšené do dalšího dne pořádně oschnout.
Udíme 1 hodinu na 75 C° a dalších 6 hodin na 67C°.
Používám štěpky olše a švestky.
Zveřejněno 2. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí čabajská klobása bez startovací kultury
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q99l
Moje poznámka
Domácí čabajská klobása bez startovací kultury
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q99l
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 7 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno 16. 12. 2025 18:32:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 7 minutami
Krkovička z trouby
Sahula před 7 minutami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 29 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 43 minutami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 51 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 1 hodinou
Celerová pomazánka
Toms1 před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 1 hodinou
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 4 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček,
sádlo,
rychlosůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
klobása
Komentáře (4)