Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 403 kJ / 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 47,90 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 8,96 g |
Postup přípravy
- 1 zelená cuketa asi 500 g, 4 listy mangoldu bez řapíků, 5 stroužků česneku. 1/4 lžičky soli, 80 g kešu nebo mandlí, 2 lžíce oleje. Cuketu nakrájíme a podusíme na lžíci oleje, vychladlou rozmixujeme s ostatními surovinami, můžeme přidat čerstvou bazalku. Dáme do skleniček (zakápneme olejem) a skladujeme v lednici.
Řapíky lze použít jako chřest na másle.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Moje poznámka
Špagety s mangoldovým pestem, sušenými rajčaty a olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X8ym
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 50 minutami
Špenátová polévka
brtna před 2 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
sůl,
olej olivový,
pesto,
rajče sušené v oleji,
olivy černé,
parmazán,
losos uzený
Komentáře (5)
Gustavo Woltmann