Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 460 kJ / 2 500 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,53 g | 
| Tuky | 44,73 g | 
| Vláknina | 21,60 g | 
| Cholesterol | 7 mg | 
| Sodík | 6,44 g | 
| Sůl | 16,05 g | 
| Sacharidy | 439,03 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bagety s grahamovou moukou a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q68
Moje poznámka
					
				
Bagety s grahamovou moukou a jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Q68
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka grahamová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							jogurt bílý, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr, 
						
						
							voda, 
						
						
							droždí čerstvé
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (1)