Hovězí tatarák ze svíčkové
Tento pokrm má své příznivce, ale i skalní odpůrce, pokud patříte do první zmíněné kategorie a hledáte recept, dle kterého si tuhle lahůdku připravit, jste tu správně. Stačí pár kvalitních surovin a máte postaráno o pohádkovou večeři.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 115 kJ / 1 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,85 g |
Tuky | 79,48 g |
Vláknina | 8,98 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 1,94 g |
Sacharidy | 23,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso očistíme, nakrájíme na větší kostky a postupně rozmixujeme.
Krok 2: Nakrájíme najemno cibulku, kterou smícháme s masem v míse. Přidáme žloutky a dle chuti sójovou a worcesterovou omáčku. Osolíme, opepříme a přidáme dle chuti chilli.
Krok 3: V topinkovači, v troubě nebo na oleji uděláme topinky, které následně potíráme česnekem a vrstvíme tatarák.
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí tatarák ze svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mr2G
Moje poznámka
Hovězí tatarák ze svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mr2G
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 4 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 10 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 16 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 21 minutami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 1 hodinou
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Hovězí guláš
dejvi01 před 2 hodinami
Suroviny:
svíčková hovězí,
cibule,
hořčice,
kečup sladký,
žloutek,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
česnek,
topinka
Komentáře (6)