Vepřová pečeně s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 251 kJ / 3 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 291,47 g |
Tuky | 59,66 g |
Vláknina | 49,94 g |
Cholesterol | 998 mg |
Sodík | 746 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 345,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvYg
Moje poznámka
Vepřová pečeně s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvYg
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
cibule,
česnek,
olej,
koření vepřová pečeně,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř,
zelí červené,
sůl,
ocet,
cukr,
brambory,
mouka hrubá,
krupice,
vejce,
sůl
Komentáře (1)