Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 550 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,39 g |
Tuky | 8,72 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 310,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
Moje poznámka
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 51 minutami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 15 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 34 minutami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 37 minutami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 42 minutami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 46 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 52 minutami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 1 hodinou
Pikantní kuřecí stripsy
katkasar@seznam.cz před 1 hodinou
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 hodinami
Banánové lívance
VeruH. před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečení chleba v remosce,
chleba v remosce,
chléb v remosce,
domácí chleba z remosky,
domácí chleba z remosky,
domácí chléb z remosky,
domácí chleba v remosce,
chleba pečený v remosce,
chleba pečený v remosce,
remosky,
domácí chléb pečený v remosce,
pečení domácího chleba v remosce,
stará remoska recepty,
chleb pečený v remosce,
domácí chléb v remosce,
remoska recepty,
domáci chleba do remosky,
recepty pro remosku,
remoska malá,
jak upect chleba v remosce
Suroviny:
voda,
cukr,
kmín celý,
sůl,
ocet,
mouka celozrnná žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
droždí,
Komentáře (52)
Podle "vlastní" vypilované receptury a postupu peču už druhým rokem (od 11. 2021
Kynu po kile v ošatkách www.morex.cz/kategorie/ovalne-osatky/?page=1&rowfilter=true&&search=&prop=50L0000101:40X0000101
Mám starožitné remosky, tak jsem toto zkusil...
Kilo vykynutého těsta jsem po prohnětení rozdělil napůl, a nechal znovu vykynout na papíru v rem. miskách.
Přiklopil rozpáleným tělesem a pekl jsem 40 minut
Produkt byl OK, skoro podle mých představ, střídy v bochníčcích moc nebylo
Příště zkusím péci déle
maris:díky
http://www.toprecepty.cz/recept/3528-korpus---babo...