Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 190 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,57 g |
Tuky | 44,79 g |
Vláknina | 17,89 g |
Cholesterol | 76 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 119,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí filety (jsou bez kůže) slijeme a necháme okapat. Nakrájíme je na kousky velikosti sousta a zelí překrájíme nadrobno. Hrášek s kukuřicí přelijeme horkou vodou a necháme vychladnout a okapat.
Krok 2: Do mísy dáme drobně nakrájenou cibuli (i tu ze sklenice), rybu a zbytek surovin. Přidáme majonézu a smetanu. Vše promícháme a dochutíme solí, pepřem a cukrem. Salát necháme uležet a podáváme s pečivem.
Zveřejněno 23. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí salát se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ML51
Moje poznámka
Rybí salát se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ML51
Nejnovější recepty
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 49 minutami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí mini špízy
Přidáno před 2 hodinami
Vařený květák se strouhankou
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 57 minutami
Makronky
zelenapampeliska před 1 hodinou
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 2 hodinami
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 2 hodinami
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 6 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 7 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 7 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 8 hodinami
Suroviny:
zelí,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
cibule červená,
smetana zakysaná,
majonéza,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (1)