Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 389 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,33 g |
| Tuky | 12,57 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 42,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Srdce vložíme do vody, přidáme sůl, bobkový list, nové koření, kuličky pepře a uvaříme do měkka.
Krok 2: V kastrolu rozškvaříme nakrájený špek, přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme. Přidáme nakrájené srdce a orestujeme, přidáme kari a uzenou papriku, nakrájenou kapii a zalijeme vývarem ze srdce.
Krok 3: Pak zalijeme smetanou, ve které dobře rozmícháme mouku, provaříme a přidáme kousek másla.
Zveřejněno 6. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGO5
Moje poznámka
Vepřové srdce na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGO5
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 9 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 minutami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 minutami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 57 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 2 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 2 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 3 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
smetana,
mouka hladká,
kapie,
koření kari,
paprika sušená uzená,
cibule,
špek,
máslo
Komentáře (2)