Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 589 kJ / 1 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,02 g |
Tuky | 108,87 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 511 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozehřejte sádlo a orestujte na něm pokrájenou cibuli s přisypaným kmínem a mletou paprikou.
Krok 2: Přidejte maso a nechte ho zatáhnout. Pak přihoďte česnek, zaprašte moukou a osolte. Ještě pár minut restujte a přidejte papriku.
Krok 3: Zalijte polovinou vývaru, přidejte bobkové listy a duste cca půl hodiny.
Krok 4: Přidejte vymačkané zelí a přilijte zbylý vývar. Duste cca hodinu.
Krok 5: Vmíchejte smetanu pro zjemnění a nechte provařit. Následně osolte a opepřete.
Krok 6: Podávejte s houskovým knedlíkem nebo oblíbeným pečivem
Zveřejněno 17. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
Moje poznámka
Segedínský guláš s Talašovým kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/op7K
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková povidla
MAMA9903 před 24 minutami
Masová bulharka
Kajkajak před 1 hodinou
Bramboračka
ZdeKy před 2 hodinami
Segedínský guláš
Tomasfaix před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Elivet před 3 hodinami
Ledvinky po uhersku
Janca32 před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
BlancaL před 4 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 5 hodinami
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
zelí bílé kysané,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
kmín mletý,
vývar hovězí,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
Talašovo zelí? se dělá tady u nás za Slivotínkem a slyším o něm poprvé (což zajisté nic neznamená, že
Marie Svarcova:
No, zkuste to vzít jako reklamu na REGIONÁLNÍ POTRAVINU