Rajčatová polévka - jednoduše a rychle
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,70 g |
| Tuky | 11,51 g |
| Vláknina | 10,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,13 g |
| Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce dáme rozehřát olivový olej. Oloupeme a nakrájíme nadrobno cibuli. Necháme zesklovatět.
Krok 2: Mezitím na drobno nakrájíme česnek. Přidáme k cibuli a krátce, (cca 1 minutu) orestujeme, následně přidáme rajčata a vodu. Taktéž přidáme Podravku Natur, cukr, bobkový list a sušenou bazalku (čerstvou dáváme až nakonec, po dovaření).
Vaříme 20 minut. Krok 3: Po dovaření vyjmeme bobkový list a polévku rozmixujeme.
Vaříme 20 minut. Krok 3: Po dovaření vyjmeme bobkový list a polévku rozmixujeme.
Zveřejněno 28. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka - jednoduše a rychle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MONQ
Moje poznámka
Rajčatová polévka - jednoduše a rychle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MONQ
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 17 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 2 hodinami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 3 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 4 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 4 hodinami
Suroviny:
rajče loupané,
cibule,
česnek,
voda,
podravka,
olej olivový,
cukr,
bobkový list
Komentáře (1)