Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 314 kJ / 3 660 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 332,00 g |
Tuky | 224,93 g |
Vláknina | 2,53 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 8,19 g |
Sacharidy | 75,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme suroviny na marinádu. Kuřecí prsa rozkrojíme tak, aby z každé vznikl "motýlek". Každého "motýlka" jemně potřeme trochou marinády, přidáme plátek šunky a plátek sýra, zavineme, napíchneme na špejli, aby se plátky nerozbalovaly.
Krok 2: Zbylou marinádou potřeme vnějšek závitků a necháme, nejlépe přes noc, v chladu odležet.
Krok 3: Poté pečeme v troubě při 180 °C, dokud není maso měkké. Podávala jsem s naloženou zeleninou a pečivem.
Zveřejněno 25. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Moje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 3 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
KatkaZu před 27 minutami
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 1 hodinou
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 1 hodinou
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 2 hodinami
Květákové karbanátky
Valis před 2 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 3 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 3 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 3 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr,
olej rostlinný,
kečup ostrý,
hořčice plnotučná,
koření grilovací
Komentáře (1)