Maso na špejli se zeleninou

Vepřové maso Doba přípravy: 1 1/2 hodiny + příprava 0 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 1 1/2 hodiny + příprava 0 názorů

Suroviny 3 porce

400 g vepřového panenky (odblaněné)
200 g anglické slaniny ze zadního bůčku
1 větší červená cibule - nakrájená na menší čtvrtky
1 balení anglické slaniny - tenké plátky
2 menší rajčata - nakrájená na čtvrtky
1 bílá paprika - nakrájená na kousky / čtvrtky
špetka sladké papriky
1 lžíce sójové omáčky Vitana
1 lžička práškového česneku
špetka mletého černého pepře
špetka soli
slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme na proužky o síle cca 1 cm. V misce smícháme koření se sójovou omáčkou, naložené maso necháme cca 1 hodinu uležet v lednici.

  2. Mezitím nakrájíme anglickou slaninu na kousky a stejně tak zeleninu s cibulí.

  3. Na jehlice napichujeme mezi proužky panenky tenké plátky anglické slaniny a dále střídavě ostatní suroviny.

  4. Na větší pánvi rozpálíme olej a opečeme ze všech stran, dokud není maso měkké. Podávala jsem s hranolky a oblohou.

Komentáře k receptu Maso na špejli se zeleninou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bůček na špejly platky masa na spejli maso na špejli české vepr maso recepty s oblohou zelenina mleté na spejli madarsko recept vepřové maso se zeleninou na špejli žampionové recepty na špejly thajske maso na spejli thajske maso na špejly