Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 480 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,47 g |
Tuky | 14,54 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 90,59 g |
Postup přípravy
Zasypeme múkou, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Rozvaríme. Krok 2: Pridáme narezané paradajky, osolíme a povaríme 10 minút. Potom rozmixujeme. Krok 3: Vložíme uvarenú ryžu a na kolieska narezané olivy a dolejeme horúcou vodou na potrebnú hustotu. Necháme ešte 10 minút povariť. Krok 4: Polievku odstavíme a vmiešame do nej rozšľahané žĺtky.
Nakoniec vmiešame nasekané lístky šalvie a dochutíme citrónovou šťavou. Krok 5: Na tanieri ozdobíme kolieskom pomaranča.
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Moje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 22 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno 21. 6. 2025 14:16
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 minutami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 23 minutami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 40 minutami
Hrnková buchta
Fatima2 před 58 minutami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 1 hodinou
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 1 hodinou
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
LukyRi před 3 hodinami
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 4 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 4 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
mouka hladká,
olej,
žloutek,
rýže,
olivy zelené,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (5)