Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 725 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,08 g |
Tuky | 41,62 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 43,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol a brokolicu rozoberieme na ružičky a zalejeme vriacou osolenou vodou. Necháme 3 minúty postáť, potom scedíme.
Krok 2: Pekáčik vymastíme olejom a premiestnime doň zeleninu.
Krok 3: Vajcia prešľaháme s jogurtom, prelisovaným cesnakom, mletou paprikou, korením a soľou a nalejeme na zeleninu. Priamo v pekáči dvoma vidličkami premiešame, aby sa zelenina jogurtovou zmesou obalila.
Krok 4: Pečieme v rúre na 180 °C asi 25 minút.
Krok 5: Podávame samostatne so zeleninou alebo ako prílohu k mäsu.
Zveřejněno 27. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapékaný s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LQl
Moje poznámka
Květák zapékaný s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LQl
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 8 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 9 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 7 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 7 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 7 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 7 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 9 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 10 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 10 hodinami
Suroviny:
květák,
brokolice,
vejce,
jogurt,
pepř,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl
Komentáře (4)