Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 038 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,01 g |
Tuky | 21,31 g |
Vláknina | 5,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 9,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme marinádu a necháme v ní maso, které vidličkou nebo hrotem nože napícháme, aby se marináda dostala dovnitř, přes noc marinovat v lednici.
Krok 2: Cibuli nakrájíme na silnější proužky a na grilovací pánvi jemně orestujeme.
Krok 3: Přidáme maso s marinádou a z každé strany cca 2 minuty grilujeme.
Podáváme s pečenými brambůrky.
Podáváme s pečenými brambůrky.
Zveřejněno 2. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný rumpsteak v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DQg
Moje poznámka
Grilovaný rumpsteak v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DQg
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 2 minutami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
česnek sušený,
kečup ostrý,
omáčka sojová sladká,
paprika,
sůl,
pepř
Komentáře (1)