Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované vepřové plátky v koriandrové marinádě

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 833 kJ /
916 kcal
Bílkoviny16,85 g
Tuky24,20 g
Vláknina37,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,20 g
Sacharidy150,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme všechny ingredience na marinádu. Krok 2: Plátky masa vložíme do marinády a odložíme nejméně na 6 hodin do chladu. Občas v marinádě plátky obrátíme.
Pak maso grilujeme na rozehřátém grilu. Maso musíme stále kontrolovat, med obsažený v marinádě by se mohl rychle připalovat, grilujeme spíše na kraji grilu a ne uprostřed na přímém žáru.

Zveřejněno 11. 6. 2019

Poznámka autorky Angel 666

Ten, kdo nemá rád chuť koriandru, může ho vyměnit za jinou oblíbenou bylinku, ale to už je jiný recept... :o)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované vepřové plátky v koriandrové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/38zn

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilované vepřové plátky v koriandrové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/38zn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové na koriandru

Suroviny:
krkovice vepřová, med, džus pomerančový, omáčka sojová, olej olivový, ocet vinný, česnek, koriandr, římský kmín mletý, koření oregáno

Přidat fotografie receptu