Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
Tento pokrm spojuje jemné noky s šťavnatými kousky kuřete, čerstvou cuketou a intenzivní chutí sušených rajčat, to vše korunováno roztavenou mozzarellou. Ideální jako sytý oběd nebo večeře, která potěší a přinese do vašeho jídelníčku kousek italské kuchyně.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 975 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,17 g |
Tuky | 5,32 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 2,60 g |
Sůl | 6,49 g |
Sacharidy | 178,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QQY
Moje poznámka
Noky s kuřecím, cuketou, sušenými rajčaty a mozzarellou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QQY
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 11 minutami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 1 hodinou
Dušená mrkev
Fitulka před 2 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 2 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 2 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 2 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 3 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 3 hodinami
Suroviny:
gnocchi,
cuketa,
prsa kuřecí,
rajče sušené,
cibule,
česnek,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř mletý,
koření na zeleninu,
koření italské bylinky,
smetana zakysaná,
majonéza
Komentáře (3)