Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 731 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,06 g |
Tuky | 8,73 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 55,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nastrouháme najemno, vymačkáme vodu a přidáme ostatní suroviny. Dobře promícháme.
Krok 2: Maso naklepeme a osolíme.
Krok 3: Na pánvi rozehřejeme olej a dáme 2-3 lžíce bramborákového těsta. Na něj položíme plátek masa a přikryjeme dalším těstem.
Krok 4: Pozvolna opékáme a pak obrátíme.
Krok 5: Podáváme se zelným salátem. Ten připravíme tak, že kysané zelí nakrájíme, smícháme s jemně nakrájenou cibulí a ochutíme cukrem a troškou oleje.
Zveřejněno 14. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa v bramboráku se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw3V
Moje poznámka
Krůtí prsa v bramboráku se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw3V
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 32 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 1 hodinou
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Suroviny:
sůl,
brambory,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek,
majoránka,
mouka hladká,
olej,
zelí kysané,
cibule,
cukr,
olej
Komentáře (3)