Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 195 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 29,54 g |
Postup přípravy
Orestujeme a zalijeme vínem a vývarem. Krok 4: Vložíme bylinky a jalovec a maso dáme zpět, dusíme doměkka pod pokličkou.
Pokud je třeba, podlijeme. Krok 5: Měkké maso vyjmeme, přidáme povidla a povaříme. Krok 6: Omáčku přecedíme a podle potřeby dochutíme solí.
Podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 7. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
Moje poznámka
Vepřová pečeně na portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wWlq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 5 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 18 minutami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 6 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 17 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 19 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 20 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 20 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
špek,
vývar masový,
víno,
cibule,
jalovec,
dobromysl,
libeček,
povidla švestková
Komentáře (6)