Bramborové šišky se sýrem Grana Padano
Zbyly vám uvařené brambory a chcete je využít? Zkuste obalované smažené bramborové šišky. Použitý sýr, mrkev a cibule je ochutí, smažený obal dodá křupavost. Když je na talíři doplníte domácí tatarskou omáčkou, budete mít kompletní jídlo.
Suroviny pro 15 kusů
15kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 035 kJ / 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,15 g |
| Tuky | 57,13 g |
| Vláknina | 12,19 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 3,31 g |
| Sacharidy | 61,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové šišky se sýrem Grana Padano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwXR
Moje poznámka
Bramborové šišky se sýrem Grana Padano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwXR
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 7 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 7 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 9 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 9 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 10 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 11 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 11 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 11 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
mrkev,
cibule červená,
sýr grana padano,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
tatarská omáčka
Komentáře (2)