Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 611 kJ / 863 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,90 g |
Tuky | 19,74 g |
Vláknina | 25,70 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 137,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová hustá polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lxv
Moje poznámka
Zeleninová hustá polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lxv
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 9 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 4 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 5 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 6 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 6 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 7 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka s pohankou,
pohanka recepty,
husté polévky recepty,
hustá zeleninová polévka,
zeleninová polévka,
polévka s pohankou,
pohanka se zeleninou,
recepty zeleninová polévka,
zimní zeleninová polévka s pohankou,
hustá polévka,
zeleninova polevka z pohankou
Suroviny:
brambory,
žampióny,
mrkev,
cibule,
kapusta,
květák,
pohanka,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
majoránka,
česnek
Komentáře (5)