Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Tradiční koblihy v netradičním pojetí. Kynuté těsto vykrájené do požadovaných tvarů dokonale usmažíme ve vrstvě oleje a poté je plníme lahodným žloutkovým krémem. Dokonalou chuť ještě doplníme teplým karamelem, který vytvoří na povrchu koblih křupavou vrstvu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 084 kJ / 4 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,64 g |
Tuky | 74,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 731,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlq2
Moje poznámka
Koblihy "srdce" s karamelovou krustou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxlq2
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Hruškové tiramisu
Přidáno 13. 8. 2025 11:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 53 minutami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 1 hodinou
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 2 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 4 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 5 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 5 hodinami
Polévka z kadeřávku a mrkve
janickajan před 5 hodinami
Linecký rybízový koláč pod sněhem
Milaxxx před 5 hodinami
Loštický řízek
Slavista62 před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí,
žloutek,
mléko,
máslo,
cukr krupice,
rum,
sůl,
olej,
cukr,
krém
Komentáře (2)