Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Nadýchané, voňavé a skvělým džemem plněné. To jsou vynikající koblihy podle cukráře Josefa Maršálka. Těstu dejte dostatek času vykynout a na smažení se pečlivě připravte. Odměnou vám budou dokonalé bochánky s typickým bílým proužkem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 61 090 kJ / 14 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,71 g |
Tuky | 1 146,74 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,94 g |
Sůl | 7,14 g |
Sacharidy | 908,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k7pK
Moje poznámka
Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k7pK
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 12 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 3 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 42 minutami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 1 hodinou
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 14 hodinami
Krenex
dragomirac před 15 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 16 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
vejce,
cukr krupice,
rum,
máslo,
mléko,
droždí,
sůl,
olej,
cukr moučkový,
marmeláda
Komentáře (7)