Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Pro naše končiny je drůbeží vývar velmi tradiční polévkou. S tímto receptem se můžete přenést o kousek dál na východ, do exotické Asie a připravit si jednu z jejich tradičních polévek Pho Ga z kuřecího masa a kopy zeleniny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 803 kJ / 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,24 g |
Tuky | 3,87 g |
Vláknina | 5,41 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 12,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28nn
Moje poznámka
Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28nn
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 17 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 6 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 8 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 9 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 9 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 10 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 11 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 12 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 13 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 14 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
křídla kuřecí,
cibule,
mrkev,
houby shiitake,
boby sojové,
omáčka rybí,
badyán,
kardamom,
skořice,
česnek,
zázvor čerstvý,
zelí čínské pak choi,
chilli paprika čerstvá,
nudle polévkové,
voda,
cukr,
šťáva citronová,
cibule červená,
koriandr čerstvý
Komentáře (5)