Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Jemnou a krémovou bramboračku si jistě oblíbíte. Na její základ nejprve uvaříme silný kuřecí vývar. Z brambor, bylinek a smetany pak vykouzlíte dokonalou polévku na každý den. Při servírování ozdobte talíř s polévkou orestovanými hříbky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 956 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,08 g |
Tuky | 94,40 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 107,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Moje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 1 hodinou
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
smetana,
máslo,
houba hřib,
vývar kuřecí,
majoránka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
skelet kuřecí,
cibule,
mrkev,
pórek,
petržel,
tymián,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (4)