Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Játra dělí strávníky na dva tábory. Pokud patříte k těm, kteří je mají rádi, můžete se ji připravit podle tohoto receptu. Orestovaná játra doplní voňavý rozmarýn a k dokonalé chuti jim pomůže povaření na víně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 597 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,77 g |
Tuky | 109,95 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 2,56 g |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 31,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgA8
Moje poznámka
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rgA8
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 11 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 4 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 6 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 9 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 11 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 11 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 12 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
protlak rajčatový,
víno červené,
vývar drůbeží
Komentáře (2)