Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na rozmarýnu

Játra jsou druh masa, ke kterému mnoho lidí chová jisté předsudky. Je to pro jejich jedinečnou, nezaměnitelnou, zvláštní a typickou chuť i konzistenci. Vyzkoušejte tuto úpravu s rozmarýnem, budete příjemně překvapeni.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

7. 2. 2024 07:02

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 180 kJ / 1 716 kcal
Bílkoviny89,28 g
Tuky124,02 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 2,57 g
Sodík 1,96 g
Sůl4,90 g
Sacharidy24,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

7. 2. 2024 22:39

Marie Svarcova: Moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 2. 2024 20:13

:-)<3:yes::yes: moc pěkný recept i foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, sůl, pepř mletý, cibule, rozmarýn, slanina, sádlo, víno portské

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkmx6