Vepřové plátky se zeleninou a pikantní omáčkou
Křehké vepřové plátky, které jsou naložené dostatečnou dobu předem v jogurtu, jsou v této pikantní úpravě výborným sytým obědem. Maso se zeleninovou omáčkou nejlépe ladí s jemnou přílohou, jako je rýže nebo těstoviny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 028 kJ / 724 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,21 g |
| Tuky | 33,46 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 146 mg |
| Sodík | 720 mg |
| Sůl | 1,64 g |
| Sacharidy | 29,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky se zeleninou a pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQqY
Moje poznámka
Vepřové plátky se zeleninou a pikantní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQqY
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 7 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 2 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 3 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 4 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 4 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 5 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
jogurt smetanový,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej olivový,
cibule,
mrkev,
cuketa,
vývar masový,
feferonka,
omáčka chilli sladká,
limetka,
solamyl
Komentáře (9)
Měj pěkný večer, Maruško…