Vepřové plátky na cuketě a pivu se znojemskou chutí
Masové plátky s omáčkou jsou pro naši kuchyni typickým pokrmem. V tomto receptu použijeme vepřové maso, které v tlakovém hrnci doplníme špekem, cuketou, kořením a pivem. Do hotové omáčky pak navíc přidáme okurky a podáváme nejlépe s rýží.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 565 kJ / 1 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,41 g |
| Tuky | 90,61 g |
| Vláknina | 14,99 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,54 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 39,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na cuketě a pivu se znojemskou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJk9D
Moje poznámka
Vepřové plátky na cuketě a pivu se znojemskou chutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJk9D
Nejnovější recepty
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
špek,
cuketa,
česnek,
paprika sušená sladká,
pivo světlé,
hořčice pikantní,
omáčka chilli sladká,
okurky sterilované,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
koření
Komentáře (2)