Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Omáčkových variant ke kuřecímu masu není nikdy dost! Aby maso nebylo fádní, zkuste ho nejprve lehce marinovat v jogurtu. Bude výrazně šťavnatější a křehčí. Jogurt pak využijte i jako základ pro vymazlenou omáčku s paprikami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 838 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,60 g |
| Tuky | 27,47 g |
| Vláknina | 6,41 g |
| Cholesterol | 178 mg |
| Sodík | 718 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQn7
Moje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQn7
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 32 minutami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 56 minutami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 17 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 46 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 49 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
jogurt smetanový,
sůl,
pepř mletý,
koření paprika maďarská,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
máslo,
olej,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
kapie sterilovaná,
pórek,
omáčka sojová,
hořčice plnotučná,
vývar masový,
Komentáře (3)