Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Omáčkových variant ke kuřecímu masu není nikdy dost! Aby maso nebylo fádní, zkuste ho nejprve lehce marinovat v jogurtu. Bude výrazně šťavnatější a křehčí. Jogurt pak využijte i jako základ pro vymazlenou omáčku s paprikami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 838 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,60 g |
Tuky | 27,47 g |
Vláknina | 6,41 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 718 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 34,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQn7
Moje poznámka
Kuřecí plátky v jogurtové omáčce s paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQn7
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 2 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 4 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 5 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 5 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 2 minutami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 3 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 35 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 2 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 2 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 3 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 4 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 6 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
jogurt smetanový,
sůl,
pepř mletý,
koření paprika maďarská,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
máslo,
olej,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
kapie sterilovaná,
pórek,
omáčka sojová,
hořčice plnotučná,
vývar masový,
Komentáře (3)