Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Krkovice je šťavnatá, má výraznou chuť a řadí se mezi nejoblíbenější části vepřového masa. Plátky masa tak můžeme jednoduše doplnit paprikou a lehkou, byť výraznou omáčkou, ve které propojíme chutě medu, chilli a sójové omáčky.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkV7B
Moje poznámka
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkV7B
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 9 minutami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 2 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
pasta rajčatová,
med,
omáčka sojová,
chilli,
vývar hovězí,
petrželka
Komentáře (1)