Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Rychlá masová směs nás většinou zachrání, ať už jako kuchaře nebo strávníky. Kousky vepřového masa podusíme se zeleninou podle chuti, doplníme kořením a vývarem. Hotovou směs s omáčkou podáváme třeba s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6AP
Moje poznámka
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6AP
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 13 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 13 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
směs zeleninová mražená,
kečup sladký,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
koření,
koření oregáno,
jíška tmavá instantní,
vývar masový
Komentáře (1)