Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Rychlá masová směs nás většinou zachrání, ať už jako kuchaře nebo strávníky. Kousky vepřového masa podusíme se zeleninou podle chuti, doplníme kořením a vývarem. Hotovou směs s omáčkou podáváme třeba s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6AP
Moje poznámka
Kostky z plece nebo krkovice v zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP6AP
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 6 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 19 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 16 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 39 minutami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 3 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 4 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
směs zeleninová mražená,
kečup sladký,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
koření,
koření oregáno,
jíška tmavá instantní,
vývar masový
Komentáře (1)