Španělská cizrna
Jednoduchý pokrm z cizrny s rajčaty a španělskou klobásou chorizo vám určitě zachutná. Cizrna s lehce oříškovou chutí se s rajčaty a pikantní klobásou skvěle doplňuje, chuť podpoří i italské bylinky.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělská cizrna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2mDn
Moje poznámka
Španělská cizrna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2mDn
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 17 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 21 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 3 minutami
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 2 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 8 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 10 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 11 hodinami
Bublanina
alenalentz před 13 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 13 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 13 hodinami
Suroviny:
cizrna,
bobkový list,
koření nové koření,
cibule,
česnek,
olej,
klobása chorizo,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
rajče,
petrželka,
bazalka čerstvá,
tymián,
cukr
Komentáře (1)