Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Typickou polévkou pro řeckou kuchyň je Avgolemono, kterou si můžete dopřát i v letních dnech, kuřecí polévka se žloutky, dochucená citronem, vás příjemně osvěží. Neváhejte a pusťte se do její přípravy.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Moje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 9 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 10 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 4 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 4 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 4 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 4 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 5 hodinami
Utopenci
magdalenka před 5 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 5 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 5 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 5 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 5 hodinami
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
tymián sušený,
cibule,
voda,
pórek,
mrkev,
rýže,
olej olivový extra virgin,
pepř mletý,
žloutek,
citron,
citron
Komentáře (1)