Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Typickou polévkou pro řeckou kuchyň je Avgolemono, kterou si můžete dopřát i v letních dnech, kuřecí polévka se žloutky, dochucená citronem, vás příjemně osvěží. Neváhejte a pusťte se do její přípravy.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Moje poznámka
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGZJ
Nejnovější recepty
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Dýňový kompot
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 22 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka od babičky
Vlak0078 před 18 minutami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Verastysova před 47 minutami
Minutkový gulášek se žampiony a červenou kapií
MarieJana před 48 minutami
Vázané koláčky od babičky
Cikitaka před 1 hodinou
Cikánská hovězí
Sahula před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
Lucinka1 před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
LenuleJ. před 1 hodinou
Sicilské brambory
zofkak1 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s tvarohem a vůní perníku
jana1974 před 1 hodinou
Znojemská vepřová játra
Sahula před 1 hodinou
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř celý,
bobkový list,
tymián sušený,
cibule,
voda,
pórek,
mrkev,
rýže,
olej olivový extra virgin,
pepř mletý,
žloutek,
citron,
citron
Komentáře (1)