Vepřové koleno sous-vide
Opravdový majstrštyk s vepřovým kolenem najdete v tomto receptu. Maso naložené v solném roztoku je poté namarinováno a v úpravě sous-vide pomalu vařeno. Nakonec. je dopečeno v troubě na kůrčičku.
Postup přípravy
Po 35 hodinách vyjmeme koleno ze sáčku a v troubě pod grilem pečeme, doku není kůže křupavá. Záleží na troubě. Obvykle to trvá tak 20-25 minut.
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové koleno sous-vide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBg
Moje poznámka
Vepřové koleno sous-vide
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBg
Nejnovější recepty
Jelení závitky
Přidáno před 43 minutami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 2 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček bez vajec
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 1 hodinou
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 2 hodinami
Bramboračka
Susanna před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
musilek.p před 3 hodinami
Dršťková polévka
Andras před 3 hodinami
Hrušková povidla na koláče
Hulecova před 4 hodinami
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 5 hodinami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 5 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 5 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
česnek,
bobkový list,
badyán,
koření nové koření,
pepř celý,
semínka sezamová,
paprika sušená uzená,
marináda,
marináda
Komentáře (2)