Odpalované věnečky
Odpalované věnečky jsou lahodné a nadýchané dezerty, které se rozpustí na jazyku. Těsto, které se nejprve vaří, a poté peče, vytváří krásně křupavou a vzdušnou strukturu. Naplněné sladkým krémem nebo šlehačkou, jsou ideálním pohoštěním.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Odpalované věnečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29k8
Moje poznámka
Odpalované věnečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29k8
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 33 minutami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 6 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 18 minutami
Cookies s čokoládou
Tulenice před 56 minutami
Křehoučké jogurtové řízky
vjeuka před 1 hodinou
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Lida.Rose před 1 hodinou
Cibulová polévka
ekika před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
DVJU7 před 1 hodinou
Pohanka s medem a sušeným ovocem
MiroslavB před 2 hodinami
Perníkové muffiny s jablečným středem
Zizalinka před 2 hodinami
Jablkový piškot
malami před 2 hodinami
Těstoviny s žampiony a brokolicí
Limek před 2 hodinami
Suroviny:
máslo,
voda,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
máslo,
žloutek,
cukr moučkový,
rum,
máslo
Komentáře (1)