Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 350 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,20 g |
| Tuky | 9,11 g |
| Vláknina | 30,53 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 50,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Moje poznámka
"Česká" čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/49o2
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 1 hodinou
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 3 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 5 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 50 minutami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 54 minutami
Linecké cukroví
Evellinka před 2 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 2 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 2 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 3 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 3 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 4 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
ceska cina,
čína recept,
česká čína recept,
recepty čína,
čína recepty,
recept na činu,
recept čína,
cina po cesku recept,
recept na českou čínu,
recepty na činu,
recept česká čína,
jednoduchý recept na čínu,
original čína recept,
jak uvařit čínu,
české recepty,
recepty-čína,
čína,
česká čína recepty,
originál recept na čínu,
recepty ceska cina
Suroviny:
prsa kuřecí,
zelí bílé,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
rýže,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
cibulka jarní,
česnek,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
olej,
koření čína
Komentáře (6)
(jediné co jsem měla jinak je, že jsem použila vepřové maso místo kuřecího, protože jsem ho měla již koupené a potřebovala jsem ho upotřebit a dále místo klasického bílého zelí, zelí čínské (pekingské) - manžela jsem totiž poslala pro suroviny na nákup a toto zelí si vydedukoval z toho, že dělám přeci "čínu"