Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Roláda z vepřové panenky tvoří na řezu lahodnou mozaiku plísňového sýra, slaniny a libového masa. Smetanový pórek dodá jemnou a krémovou chuť, která se s masem skvěle doplňuje. Podávejte se zeleninovým salátkem a nechte si chutnat.
Postup přípravy
Na pánvi rozpustíme máslo a přidáme pórek. Osolíme, opepříme a krátce orestujeme. Zalijeme smetanou a dusíme doměkka. Krok 4: Nakrájenou panenku podáváme se smetanovým pórkem a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 8. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y1qA
Moje poznámka
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y1qA
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 39 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 4 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 4 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
sýr niva,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
pórek,
ghee,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)