Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky s těstovinami

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 491 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny43,60 g
Tuky90,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 239 mg
Sodík 4,00 g
Sůl10,00 g
Sacharidy6,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky osolíme, opepříme a opečeme na oleji s máslem. Přidáme provensálské koření, podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Mezi tím si uvaříme těstoviny. Krok 2: V zapékací míse smícháme těstoviny se smetanou, nastrouhaným sýrem a kousky sušených rajčat. Položíme na ně plátky, které taky posypeme nivou a krátce zapečeme v troubě.

Zveřejněno 26. 1. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWyl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWyl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moanka: mám radost, moc děkuju🤗

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

To bylo vážně vynikající!!! 👌😋😃
Děkuji za prima recept… 😊

Super, mňamka to byla. :-p

Vypadá to nádherně, takže běžim dokoupit nějaké jídlo a jdu na to! :) ;-)

Vypadá to pěkně určitě to je dobré ale radši tam dám čerstvé rajče než sušené;-)

Vypadá to fakt krásně barevně, jen já těstoviny zrovna moc nemusím, škoda. Určitě je to moc dobré:yes:

tak je tam všechno, co můžem, hlavně Niva :-p, takže šup :yes::-p

Tématické fráze:
vepřové maso s těstovinami, vepřová krkovice s těstovinami, vepřový plátek s těstovinami, krkovička s těstovinami, vepřový plátek s těstovinou, krkovice s těstovinami, vepřové plátky s těstovinou, krkovička s testovinou, vepřové maso s těstovinama, vepřové s těstovinou, vepřové kousky s těstovinami, vepřové plátky, vepřové maso s těstovinou, vepřový plátek testoviny, krkovička s testovinama, těstoviny vepřové maso, vepřový plátek těstoviny, maso s testovinama, věpřové maso na štávě s těstovinami, vepřové maso těstoviny

Suroviny:
krkovice vepřová, těstoviny barevné, smetana, sýr niva, rajče sušené, víno, sůl, pepř, koření provensálské, olej, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu