Marinovaný grilovaný kapr
Podkovy z kapřího masa jsou díky marinádě perfektně ochucené a křehké. Marinády můžete připravit hned dvě, jednu s vůní bylinek a druhou s vůní česneku. Marinované podkovy zbývá už jen ugrilovat a podávat se sklenkou vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Moje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 6 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 22 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 32 minutami
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 52 minutami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 1 hodinou
Segedínský guláš
Pavluska75 před 1 hodinou
Řecká musaka
Olina3 před 5 hodinami
Stánkové langoše
ZuzanaKoukolova před 5 hodinami
"Langoše" z tvarohu
Edita1 před 6 hodinami
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 15 hodinami
Suroviny:
kapr,
koření,
česnek,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)