Marinovaný grilovaný kapr
Podkovy z kapřího masa jsou díky marinádě perfektně ochucené a křehké. Marinády můžete připravit hned dvě, jednu s vůní bylinek a druhou s vůní česneku. Marinované podkovy zbývá už jen ugrilovat a podávat se sklenkou vína.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Moje poznámka
Marinovaný grilovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPyx
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 15 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno 24. 7. 2025 09:19:34
Cuketová polévka
Přidáno 24. 7. 2025 07:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtové langoše
JajkaP před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
vagundova před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Mulli před 2 hodinami
Hrnková bábovka
Fitulka před 2 hodinami
Olejový korpus na dort
Bonega před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z mrkvy (Horňácko)
Fitulka před 3 hodinami
Lečo jako polotovar
Kaill před 12 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 13 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 13 hodinami
Suroviny:
kapr,
koření,
česnek,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)