Tarhoňa s restovanou zeleninou
Tarhoňa, tradiční těstovina oblíbená ve střední Evropě, tvoří skvělý základ pro rychlý a výživný oběd. V této verzi se snoubí s barevnou restovanou zeleninou, čímž vzniká lehké, ale syté jídlo, které potěší nejen vegetariány.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n582R
Moje poznámka
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n582R
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 45 minutami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 9 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 21 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sladkokyselá vepřová játra
Sahula před 2 minutami
Sladkokyselé vepřové maso
Sahula před 5 minutami
Perníčky - měkké bez čekání
Dycky před 13 minutami
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 1 hodinou
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 1 hodinou
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 3 hodinami
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 4 hodinami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 4 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 6 hodinami
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
vývar masový,
olej olivový,
olej arašídový,
mrkev,
petržel,
cibule červená,
cuketa,
pórek,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
nať cibulová,
nať petrželová
Komentáře (1)