Slovenský skopový guláš
Skopové maso je známé svou výraznou vůní a chutí. Z tohoto ne příliš často využívaného druhu masa můžeme připravit guláš, okořeněný česnekem a mletou sladkou a pálivou paprikou, které potlačí vůni tohoto masa. Díky pomalému dušení bude maso krásně měkké.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slovenský skopový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9Ql
Moje poznámka
Slovenský skopový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9Ql
Nejnovější recepty
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 13 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 13 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
hoopoo před 24 minutami
Cikánský řízek
Vasrmanka před 53 minutami
Dort s kysanou smetanou - Zebra
Monkrizova před 1 hodinou
Dvoubarevná vláčná bábovka
mk.martinkucera před 1 hodinou
Podzimní kotleta
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
boomgo před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Blanc@ před 2 hodinami
Bramboračka
JanaPav před 13 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 14 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 15 hodinami
Suroviny:
plec skopové,
sádlo,
slanina,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín mletý,
vývar masový,
chléb
Komentáře (1)