Pšenično - žitné sádlové pečivo
Domácí pečivo z pšeničné chlebové a žitné mouky s vláčnou střídkou a jemně křupavou kůrkou si zamilujete nejen pro jeho chuť, ale také díky jednoduchému postupu. Je vhodné na každý den, ať už k snídani, svačině nebo jako příloha k polévkám.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68KgO
Moje poznámka
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68KgO
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 19 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 22 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 23 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 21 minutami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 55 minutami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 1 hodinou
Klášterské řezy
Anickamanicka před 1 hodinou
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 3 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 8 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 13 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 14 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 14 hodinami
Suroviny:
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mléko,
voda,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
sádlo
Komentáře (1)