Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sushi naopak Uramaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYQp
Moje poznámka
Sushi naopak Uramaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYQp
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina kulajda
rapav před 9 minutami
Loštické kuře
Sahula před 48 minutami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
Sahula před 1 hodinou
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 3 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 4 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 4 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 5 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 5 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 5 hodinami
Tématické fráze:
sushi recept,
videorecepty sushi,
sushi recept video,
jak udělat sushi video,
sushi video recept,
jak vyrobit sushi,
sushi video,
recept na sushi,
japonska majoneza recept,
obrácené sushi recept,
sushi návod,
sushi majoneza,
recept sushi,
sushi videorecepty,
co je potreba na sushi,
jak udělat uramaki,
návod na přípravu sushi video,
obrácené sushi,
original sushi,
video recepty sushi
Suroviny:
rýže na sushi,
tyčinky surimi,
avokádo,
okurka čerstvá,
kaviár černý,
víno rýžové,
sůl,
řasa nori,
majonéza,
křen wasabi,
omáčka sojová,
zázvor japonský,
citron
Komentáře (12)
Tento zazvor rano je hotovy.U nas v takych lacnych sushi podnikoch davaju take malicke sacky kde je zazvor za darmo. Tak je najednoduchsie si "pozicat "nastavit chut vyskusat.
Sushi většinou milují mladí (studenti a tak...), také jsem je vždy ochutnávala od synovy přítelkyně, až jsem se rozhoupala zkusit sama. Napoprvé mi to docela šlo, myslela jsem, že budu větší kopyto
Takže fakt moc děkuju, vše mám doma, tak odpoledne vyrobím.
PS: je draha ako cert tvrdia ze pouziva prepelicie vajicka
http://www.nakupka.cz/vyrobek/majoneza-japonska-50...
A moc děkuji za tip s fólií, pořád jsem přemýšlela, jak tu podložku udržovat (do myčky asi nee