Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuličky z mletého masa s jogurtem a náplní ze sladkých brambor

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemarti

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 944 kJ /
704 kcal
Bílkoviny52,68 g
Tuky45,71 g
Vláknina6,28 g
Cholesterol 382 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy18,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bramboru oloupeme a dáme do osolené vody povařit 10 minut. Housku si nakrájíme na kostičky a namočíme do vody. Cibuli, česnek, rajčata a bylinky nasekáme na malé kousky. Krok 2: Dáme do mísy, přidáme maso. Housku vymačkáme a přidáme s jogurtem, vejcem, solí a pepřem do mísy a pořádně vše smícháme. Krok 3: Uvařenou bramboru nakrájíme na kostičky a smícháme v misce s lžící jogurtu a bylinkami. Z masové směsi uděláme placičky, na které dáme bramborovou náplň a uděláme kuličky. Krok 4: Dáme na pekáček s troškou vody do trouby péct na 200°C zhruba 50 minut.

Zveřejněno 17. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jn7P

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jn7P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

sladké brambory mají např. v Kauflandu..recept je zajímavý, dobýr nápad :yes:

Krasne, jenom ty sladke brambory mi neprojdou. Bodika davam, protoze sama bych si hned nabidla ;-)

:-O:-Osááákra to vypadá pěkně :yes::yes::yes:+1

Opravdu skvělé:yes:Ale tu sladkou bramboru u nás tedy neseženu;-)

Leni,to je mozaika,teda ,to dávám do oblíbených a zkusím.:-p:-p

No to si hned ukládám :-p:-p:yes::yes:

:yes: krásný;-)

Tématické fráze:
sladké brambory, brambory s jogurtem, mleté maso s jáhly, maso v jogurtu, masove kulisky, zapečené brambory s jogurtem, mleté maso, jogurt, sladké maso, kuličky z mletého masa, sladké brambory recept, kuličky s mletého masa na bramborách, maso kuličky recept, sladké brambory s masem, sladké z brambory, nakyp ze sladkych brambor, jáhly a mlete maso, jogurtove sladke recepty, masové kulišky v jogurtu, kuličky z mletého masa v tortile, sladká masa

Suroviny:
maso mleté, brambory, vejce, houska, jogurt bílý, cibule, česnek, čerstvé bylinky, sůl, pepř, rajče sušené, jogurt bílý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu